TIPY A TRIKY PRO PSANI VEDECKEHO CLANKU - van Dijk, P. Assoc. Prof. Jitse (Profese Online, 2013)
Clanek nabizi nekolik tipu a triku, ktere by mely napomoci v procesu psani presvedciveho a ctiveho rukopisu. S pomoci webovych stranek zminovanych v clanku, by mel byt proces psani vedeckeho clanku jednodussi, zejmena pro nezkusene autory.
Keywords: vedecky clanek; psani