MARKETINGOVA KOMUNIKACE VE ZDRAVOTNICTVI JAKO JEDNA ZE SLOZEK C-MIXU - Bellova, Jana (Profese Online, 2009)
Tato teoreticka studie se zabyva kategorizaci typu komunikace ve zdravotnictvi jakozto jednou ze stezejnich slozek marketingoveho C-mixu. Ten tvori zaklad marketingove strategie daneho zdravotnickeho zarizeni, ktera je pro jeho fungovani v trznim prostredi ci v prostredi smisene ekonomiky nezbytna. Jednotlive kategorie komunikace v ramci zdravotnickeho zarizeni je proto treba charakterizovat, porozumet jejich vyznamu a na zaklade tohoto je pak strategicky ridit.
Keywords: marketingovy C-mix; komunikace v ramci zdravotnickeho zarizeni; pacient